TRANSFORMĂ HOLUL DE TRECERE ÎNTR-UN LOC COSY

TRANSFORMĂ HOLUL DE TRECERE ÎNTR-UN LOC COSY

Holul de trecere este adesea tratat impersonal, căci nu beneficiază de amplitudinea și de arhitectura interioară a celorlalte încăperi ale casei sau ale apartamentului.

Este un spațiu tampon între camere cu destinații diferite și de aceea, de multe ori este complicat să îl ambientăm astfel încât să fie în armonie cu încăperile care îl flanchează.

În majoritatea construcțiilor holul de trecere nu beneficiază de suprafețe mari vitrate, uneori este întunecos și cu un aer mai puțin prietenos. Dacă nu poți să schimbi arhitectura locuinței, astfel încât coridorul să fie inundat de lumină naturală, singura variantă este să apelezi la o serie de intervenții estetice, care să îi potențeze luminozitatea. Alege surse de iluminat pe șină, pentru a avea o lumină uniformă pe toată lungimea holului.

La nivelul pereților mixează două tipuri de finisaj: tapet și boaserie din lemn, pentru a dinamiza decorul. Nuanțele pastelate și luminoase sunt ideale în astfel de situații. Pentru a da un aer homey, adu în cadru o banchetă comodă și câteva perne cu imprimeuri fresh. Aceasta va fi foarte utilă atunci când vrei să te încalți la ieșirea din casă sau să îți lași poșeta, la venirea de la plimbare.

Cu doar câteva piese vei transforma aspectul tern al holului de trecere, într-unul îmbietor.