Politica de returnare

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are dreptul ca inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului), sa denunte unilateral contractul incheiat la distanta. Clientul nu este nevoit sa justifice decizia de retragere si nici sa suporte alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.

Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor stipulate mai jos.

Daca doriti sa returnati un produs care v-a fost livrat, trebuie sa ne anuntati in scris despre produsul pe care doriti sa il returnati, utilizand formularul de retragere pus la dispozitia dvs sau orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract si care sa cuprinda informatii detaliate (data la care v-a fost livrat, motivul pentru care doriti sa-l returnati si daca doriti sa-l inlocuiti cu un alt produs, contul bancar unde doriti sa se restituie contravaloarea produsului).

Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email info@laboutique.ro inainte de expirarea perioadei de retragere.

Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre laboutique.ro, veti putea returna produsul.

In cazul in care nu ne instiintati in prealabil dorinta de returnare, nu se va putea procesa returul. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact,cu toate accesoriile, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Din motive de igiena, produsele purtate sau/si spalate nu pot fi returnate. Ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului daca nu sunt respectate precizarile de mai sus. Rolele desigilate de tapet nu se pot returna!

Dumneavoastra va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor si sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionării produselor.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 14 zile de la data la care suntem informati de decizia de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Laboutique.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Atentie! Produsele precomandate se achita in avans!

Adresa de returnare a produselor este: LA MAISON SRL, Blvd. Ionita Sandu Sturza nr. 78. Bacau, cod 600269