Ghid Dimensiuni

Ghid dimensiuni

Prosoapele noastre sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni de la mici si patrate pentru fata, la mari si somptuoase pentru a infasura corpul.

Prosoape Maini -> 40-50cm/60-100cm

Prosoape Maini cu dimensiuni de la40-50cm la 60-100cm

Prosoape Baie -> 60-70cm/100-140cm

Prosoape Maini cu dimensiuni de la60-70cm la 100-140cm

Prosoape Dus -> 70-100cm/140-178cm

Prosoape Dus cu dimensiuni de la70-100cm la 140-178cm

Dimensiunile prosoapelor variaza usor in functie de marca. Unele dintre prosoapele noastre sunt vandute in baloti pentru a facilita selectarea diferitelor dimensiuni din aceeasi gama. In general, cu exceptia situatiei in care se solicita alt fel, scara dimensiunilor prosoapelor noastre este:

Halate Baie -> marimea M | L | XL

Am selectionat pentru dumneavoastra o serie de halate de baie dintr-un material care este cel mai putin alergenic si care asigura un schimb de caldura optim.

Lenjerii de pat -> queen size | king size

Gasiti in colectia noastra – Lenjerii din panza de bumbac pur egiptean, cu sau fara dantela, diferite culori sau imprimate, pentru ca dumneavoastra sa regasiti atmosfera pe care o cautati.
Nu uitati de – Articolele fabricate pe masura, disponibile la comanda!

Am selectat pentru dumneavoastra cele mai delicate lenjerii de pat, din materialele cele mai rezistente si de calitate. Colectiile A la Maison le gasiti si in seturi predefinite de lenjerii de pat – queen size si king size.

Perne decorative de designer exclusiv, pentru a se potrivi oricarui stil. Alegeti din bogatia de culori si modele, nuante neutre clasice, catifea bogat ornamentata si dungi de matase. Sau indrazniti sa faceti o declaratie cu semnatura noastra florala imprimata digital sau pe broderii de matase sofisticate.