A.N.S.P.D.C.P.

A.N.S.P.D.C.P.

LA MAISON SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal sub nr. 35963

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, LA MAISON SRL se obliga sa administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a se primi/prelucra/furniza comenzile de produse inregistrate pe site-ul laboutique.ro.

Compania prelucrează datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

Refuzul de a furniza aceste informatii determină implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile Dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către LA MAISON SRL şi nu sunt comunicate altor destinatari, cu exceptia firmelor de curierat care asigura transportul si livrarea produselor catre beneficiar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

OBSERVATIE :

–          orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

–          orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la LA MAISON SRL Adresa : Str. I.S.STURZA Nr. 78 – 600269 Bacau, Romania, e-mail: info@laboutique.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Site-ul laboutique.ro este operat de societatea LA MAISON SRL, cu sediul in Str. I.S.STURZA Nr. 78 – 600269 Bacau, Romaniainscrisa in Registrul Comertului cu numarul J04/919/2010, CUI : RO27703703. Prin completarea formularului de inregistrare de pe laboutique.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii laboutique.ro in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor;

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea laboutique.ro si a tertilor cu care laboutique.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe laboutique.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

PROTECTIA SI SECURITATEA DATELOR

Platforma eCommerce LABOUTIQUE.RO foloseste sisteme si tehnologii avansate pentru a asigura protectia si securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, fara a se limita la:

– computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi;
– monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati;
– utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat;
– protectie avansata impotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum si la nivel de servere);

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate si protectia si securitatea datelor, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact , pe adresa de email info@laboutique.ro  sau la tel : 0723.393.800.